Сватбата Ви наближава и Вие трескаво се приготвяте… Искате всичко да е перфектно в най-важния Ви ден заедно – денят, в който се вричате в любов един на друг. Обръщате внимание на най-малките детайли като поканите и малките подаръчета за гости. Някой трябва да запамети Вашия сватбен ден, който преминава неусетно и се забравя бързо, така че да можете да се връщате винаги, когато имате нужда да си припомните откъде сте тръгнали заедно.

Като сватбен фотограф моята цел е да заснема емоцията в очите на младоженците, кратките мигове на щастие и сълзи от радост, които преминават неусетно, но също така и да направя фотографии с художествена стойност и добра композиция, които да красят стените на Вашия дом.

Разбира се, преминаваме през всички етапи на сватбата. Започваме с подготовката на булката и на младоженеца, преминаваме през ритуалите по сключване на граждански и църковен брак, първия сватбен танц на младоженците , та чак до разрязването на тортата.

Ако моментите са важни, но също искате да сте още по-красиви на сватбените снимки, заложете на сватбена фотожурналистика съчетана с артистични сватбени фотосесии. Сватбените портрети, режисирани от мен, ще Ви дадат възможност да покажете по-добрата си страна само с едно завъртане на тялото. И всичко това съчетано с Вашата, а и моята емоция. 🙂