Блог

Featured post

В епохата на Instagram и Pinterest

В епохата на Instagram и Pinterest бъдещите младоженци имат достъп до богата палитра от шарени идеи при планирането на своя сватбен ден. Те се опитват по магичен начин да съчетаят модерното с традицията и тъкмо затова в навечерието на 2020г. Ви представяме очакваните трендове за новия сватбен сезон, с помощта на които ще се откроите с иновативност, виталност и стил.
Read more …

Кратки съвети при избора на сватбена локация

Романтична сватба в градински стил, луксозна атмосфера в хотелски сватбен салон или бохо привкус ? Изборът на локация за вашия сватбен ден е един от първите, които всяка двойка следва да направи. Но това не винаги се оказва толкова лесно, колкото си мислим. Именно поради тази причини ще се спрем на основните фактори, с които трябва да се съобразим, правейки този избор.


Read more …

Неща, които да имате предвид, планирайки сватбения си ден

Когато става дума за сватбения ви ден, правилното планиране на времето е от решаващо значение. Въпреки че графикът при всяка сватбена двойка е различен, има някои изпитани тайни, които ако следвате, гарантират безпроблемното протичане на този вълнуващ ден.


Read more …

Сватбата Ви наближава и Вие трескаво се приготвяте…

Сватбата Ви наближава и Вие трескаво се приготвяте… Искате всичко да е перфектно в най-важния Ви ден заедно – денят, в който се вричате в любов един на друг. Обръщате внимание на най-малките детайли като поканите и малките подаръчета за гости. Някой трябва да запамети Вашия сватбен ден, който преминава неусетно и се забравя бързо, така че да можете да се връщате винаги, когато имате нужда да си припомните откъде сте тръгнали заедно.
Read more …