В епохата на Instagram и Pinterest бъдещите младоженци имат достъп до богата палитра от шарени идеи при планирането на своя сватбен ден. Те се опитват по магичен начин да съчетаят модерното с традицията и тъкмо затова в навечерието на 2020г. Ви представяме очакваните трендове за новия сватбен сезон, с помощта на които ще се откроите с иновативност, виталност и стил.

#1 Креативно осветление

При подготовката на сватбения дизайн ще се поставя все по-голям акцент върху създаването на неповторима атмосфера посредством осветлението. Светлинната игра на малки лампички е перфектен начин да се създаде приятно настроение. През 2020г. ще откриете много приказни светлинни верижки, висящи лампички, рустик крушки и винтидж свещници.

#2 Декорация- комбинация от различни стилове

През новата година ще се наблюдава едно отдалечаване от така популярното двуцветово съчетание в сватбената украса. То постепенно ще бъде изместено от въвеждането на все по-близки до природата елементи- рустик предмети, цветни материи и богато украсени в дива зеленина маси. Те могат да бъдат успешно комбинирани с детаили с метален и пастелен характер, които ще създадат приятен контраст.

#3 Синьото- цветът на 2020г.

Сватбените тенденции често се влияят от официалния цвят за годината. Те могат да намерят отражение не само в украсата, но и в облеклото на кумовете или шаферите. Компанията Pantone вече определи синьото за цвят на предстоящата година. Всичко ще напомня нюансите на океана- от бледосините тонове до деликатно морскозеленото. Ако все пак синьото не отговаря на Вашия натюрел, може да заложите на модерните Blush и Nude цветове, които ще продължат да бъдат предпочитани от бъдещите булки. Декорациите в блестящо розово злато също няма да останат пренебрегнати.

#4 CandyBar

CandyBar се радва на широка популярност през последните години. Той може да бъде не само един сладък комплимент от младоженците, някои двойки дори заменят с него сватбената си торта, като по този начин предлагат на гостите си богат избор от малки изкушения, които ще допаднат на всеки вкус и ще оставят един още по-сладък послевкус от сватбения ден.

#5 Плодовете като щипка изненада в сватбената декорация

Цветята и тази година ще заемат доминиращо място в сватбената декорация, но плодовете ще бъдат един интересен цветен акцент, който може да придаде онази доза креативност, към която се стреми всяка булка. Плодове са актуална тенденция, която е подходяща за всеки, който желае да озари своя голям ден. Някои видове плодове могат да се превърнат в неочаквано и весело допълнение към сватбения букет или сватбената украса- като например клонките от кумкуатово дърво, които акцентират върху розовия и оранжев съфтеж. Друга интересна опция, която определено ще привлече вниманието на гостите Ви, включва декорация с лимони или лайм, които ще придадат неповторима свежест.